Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

RIY oblique cameras

PRODUKTER

Velg et passende og profesjonelt kamera for dronene dine

Kamerasammenligning

Modell Enkeltlinjepiksler (10000) Asfærisk speil Forvrengningskorreksjon ED-linse Holdningsløsning Sky-filter Sky-target Sky-AAC HS Disk / Parametrisk justering

Kunde anmeldelser

 • Martin Elgammal

  Martin Elgammal

  “DG4Pros er absolutt det beste skrå kameraet jeg noen gang har brukt, det er robust og lett, ett kamera kan bæres av både DJI M600Pro og fastfløyede droner. Jeg bruker det til smarte byprosjekter, og jeg kn .. .

 • Emili del Pozo

  Emili del Pozo

  “Jeg var en av de første brukerne av Rainpoos skrå kamera, og jeg kjøpte et D2-kamera i 2017. Til dags dato hjelper denne D2 meg fremdeles med kartleggingsprosjektene mine.”

 • James Saidan

  James Saidan

  Jeg er kunde fra Usbekistan , Tasjkent by. Jeg er fornøyd med denne selgeren og dette kameraet. Hver gang jeg får svar fra denne selgeren for eventuelle forespørsler i tide. Vi pratet også via WeChat.

3D-modellvisning